• Contabilitate

  Suntem  asigurarea cea mai potrivita pentru banii dumneavoastra !

  Evita amenda si impozitele inutile !

  Societatea  nostra este asigurata profesional la Allianz-Tiriac Asigurari SA!

 • Expertiza

  Atestate:
  CECCAR autorizatie nr.10805/1996
  CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI autorizatie nr.3982/06.05.2008
  CAMERA AUDITORILOR FINANCIARI autorizatie nr.1971/2008
 • Audit

  Un audit financiar, sau o declaratie financiara reprezinta analiza tranzactiilor financiare ale unei companii, sau orice alta entitate legala (inclusiv guvernul) , avand ca rezultat publicarea unei opinii independente in legatura cu relevanta, acuratetea, corectitudinea actelor prezentate.

  ...

Servicii contabilitate complete si profesioniste

Serviciile de contabilitate oferite de firma de contabilitate LIDER CONTEXPERT SRL se refera la:

 • contabilitatea primara
 • contabilitatea financiara si de gestiune
 • servicii de consultanta fiscala si de management
 • servicii de salarizare si resurse umane
 • servicii de refacere contabilitate
 • intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale obligatorii
 • intocmirea si depunerea bilantului contabil si a raportarilor semestriale
 • informari legislative periodice cu noutatile aparute in domeniul finanaciar-contabil
 • reprezentarea in fata organelor de control financiar-fiscal
 • reglarea evidentelor contabile ale societatii cu cele ale ANAF
 • obtinerea de certificate fiscale
Serviciile de contabilitate oferite de catre firma de contabilitate prezinta avantajul lucrului in echipa de contabili sau experti contabili cu experienta in domeniu si consultanta financiar-contabila. Serviciile de oferite au ca rezultat:
 • intocmirea situatiilor financiar-contabile obligatorii conform normelor contabile cum ar fi: Balanta de verificare lunara, jurnale, registre, Bilantul contabil, Raportarile semestriale etc.
 • raportarea catre autoritati, depunerea declaratiilor fiscale
 • informatii asupra rezultatului obtinut. Aceste informatii sunt prezentate intr-un Raport al carui continut este stabilit de comun acord cu clientul si este adaptat nevoilor de informare ale acestuia. In baza Rapoartelor primite, clientul poate lua decizii corecte in timp util.

 

Experienta, competenta si responsabilitate in serviciile financiar-contabile oferite

Serviciile de oferite au ca suport experienta si competenta profesionala a expertului contabil coordonator si ale echipei de contabili profesionisti din subordine si au la baza responsabilitatea persoanelor implicate in obtinerea informatiilor financiar-contabile. Serviciile de contabilitate oferite de firma noastra prezinta avantajul costurilor reduse cu pana la 50% fata de costurile serviciilor de contabilitate furnizate prin angajarea unui contabil la sediul societatii, evitandu-se platile in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca.

Solutiile oferite de firma noastra au la baza contracte incheiate, factura emisa pentru serviciile de contabilitate fiind deductibila integral. Pentru serviciile de contabilitate prestate, clientii sunt acoperiti de raspunderea contractuala. Profesionalismul echipei noatre de contabili sustine si constientizeaza faptul ca informatia financiar-contabila, serviciile de contabilitate oferite trebuie sa fie de calitate si sa reprezinte clientul si imaginea fidela a patrimoniului societatii acestuia.

expert contabil in timp real

Adaptarea continua la modificarile realitatii economice si schimbarile legislative

Realitatea economica contemporana se afla intr-o perpetua transformare. In situatia modificarilor spectaculoase in timp relativ scurt, contabilitatea si serviciile oferite trebuie sa se adapteze noilor cerinte. Deciziile financiare care trebuiesc luate se bazeaza pe informatiile contabile. Daca informatiile contabile furnizate prin serviciile de contabilitate sunt neconforme cu evenimentele sau gresit intelese, rezultatul deciziilor va fi departe de cel dorit.

Furnizarea de servicii bazate pe reglementarile contabile, reprezinta preocuparea princiala a firmei noastre de contabilitate ,cu intentia de a anticipa si diminua riscurile de denaturare. Serviciile de contabilitate prestate clientului il reprezinta pe acesta si maiestria acestei reprezentari se practica de catre profesionistii contabili ai firmei noastre de contabilitate.

Un profesionist contabil din firma noastra stie ce inseamna schimbarile legislative, invata sa inteleaga si sa aplice reglementarile contabile, este constient de importanta aplicarii rationalismului profesional, consiliaza managerul societatii client, se formeaza profesional in permanenta si este constient de importanta muncii lui. Serviciile oferite de compania noastra au la baza o comunicare eficienta cu clientul, utilizarea unui limbaj coerent si pe intelesul acestuia, straduinta de a ne face intelesi si eficienti in actiunile intreprinse.

expert contabil - principii