• Contabilitate

  Suntem  asigurarea cea mai potrivita pentru banii dumneavoastra !

  Evita amenda si impozitele inutile !

  Societatea  nostra este asigurata profesional la Allianz-Tiriac Asigurari SA!

 • Expertiza

  Atestate:
  CECCAR autorizatie nr.10805/1996
  CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI autorizatie nr.3982/06.05.2008
  CAMERA AUDITORILOR FINANCIARI autorizatie nr.1971/2008
 • Audit

  Un audit financiar, sau o declaratie financiara reprezinta analiza tranzactiilor financiare ale unei companii, sau orice alta entitate legala (inclusiv guvernul) , avand ca rezultat publicarea unei opinii independente in legatura cu relevanta, acuratetea, corectitudinea actelor prezentate.

  ...

Oferta de preturi

OFERTA START
150LEI – 300 LEI
Aceasta oferta se adreseaza companiilor cu un volum minim de activitate sau nou infiintate.


OFERTA STANDARD
300LEI – 600 LEI
Aceasta oferta se adreseaza companiilor cu un volum mediu de activitate si vechime de peste un an.


OFERTA PLUS
peste 600 LEI
Aceasta oferta se adreseaza companiilor cu un volum mare de activitate si vechime de peste 3 ani.


OFERTA SPECIALA
Certificare bilant
tarif 100lei (pt clientii nostri)
tarife incepand cu 300 lei (pt. clientii externi)


Certificare declaratie impozit pe profit:
tarif 100 lei (pt clientii nostri)
tarif incepand cu 100 lei (pt. clientii externi)

Pentru toate ofertele, serviciile de contabilitate cuprind:
- inregistrarea in contabilitate a documentelor fiscale
- intocmirea si depunerea declaratiilor obligatorii (lunare si trimestriale)
- intocmirea si depunerea statelor si a documentelor de personal (inclusiv transmiterea REVISAL)
- consultanta financiara, fiscala si de personal ; informari periodice

Daca nu va regasiti in niciuna din oferte va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Clienti

 

firma contabilitate

 

Printre clientii multumiti de calitatea serviciilor contabilitate Bucuresti si expert contabil enumeram :

SC COREXIM TRADE SRL – importator pompe GRUNDFOS
SC SUN & FUN TRAVEL SRL – turism intern si international
SC SORGETI INTERNATIONAL SRL – importator baterii auto ZAPP
SC SPECTRUM 93 SRL – service si consumabile tip SAECO
SC ALTEST KMG SRL – importator tamplarie aluminiu
SC UNISOL DAN SRL – importator si asistenta proteze auditive
SC OPTIMAL INVEST SRL – tehnologia utilajelor pentru material lemnos (principal client USTUNKARLI)
SC YOU & ME EXIM SRL- import  si comercializare bijuterii din aur si argint (branduri) 
 

Firma contabilitate - Lider ContExpert

Firma noastra de contabilitate concureaza cu succes la aplicarea corecta a standardelor contabile, dobandind prin reprezentantii sai un nivel profesional necesar care sa sustina si sa accepte schimbarile din domeniul financiar-contabil.

In decursul desfasurarii activitatii firmei noastre, colectivul de contabili s-a preocupat de pregatirea continua a nivelului profesional. Astfel, la recomandarea expertului contabil coordonator au fost incepute si finalizate studii economice superioare, au fost finalizate stagiile privind obtinerea calitatii de expert contabil sau au fost promovate examene de admitere si in curs de efectuare a stagiului privind obtinerea calitatii de auditor financiar.

Pentru mentinerea la nivel ridicat si in actualitate a cunostintelor profesionale, managerul firmei noastre de contabilitate initiaza zilnic sau de cate ori este nevoie training referitor la nolile aparitii legislative, comentarea, intelegerea aplicarii acestora astfel incat sa se asigure ca tot colectivul a fost informat si a inteles corect aparitia sau modificrea legislativa aparuta.

 

Servicii contabile la un nivel ridicat

In cadrul firmei noastre de contabilitate exista un sistem foarte bine pus la punct in ceea ce priveste tinerea evidentei contabile, incepand de la incheierea contractului de prestari serficii financiar-contabile si pana la inchiderea din punct de vedere contabil a documentelor unei luni calendaristice.

 Aceasta inseamna ca de la primirea actelor spre inregistrare in contabilitate si pana la inchiderea unei luni contabile, situatii referitor la comunicarea cu clientul, respectarea normelor contabile, incadrarea in termenele legale de finalizare sau raportare, aducerea la cunostinta clientului asupra rezultatelor obtinute de societatea pe care o reprezinta si alte componente ale sistemului sunt bine incadrate in timp si definite prin proceduri eficiente de realizare.

 

Pregatirea noastra profesionala va asigura certitudinea calitatii

Pregatirea profesionala a contabililor din cadrul firmei noastre de contabilitate ofera certitudinea agentilor economici pentru care intocmim situatii financiare ca acestea sunt corecte. Pregatirea profesionala a contabililor din cadrul firmei noastre de contabilitate acopera si toate aspectele privind tehnologiile informationale.

Se comunica prin toate mijloacele electronice in folosinta de ultima ora internet-ul si diversele sale aplicatii, se utilizeaza toate opotunitatile oferite de autoritati in privinta depunerilor on-line a declaratiilor fiscale sau in privinta semnaturilor electronice. Cerintele de pregatire profesionala au acoperit si aspectele privind tehnologiile informationale ,formarea continua in profesie nu se poate realiza in absenta cunoasterii tehnologiilor informationale.

 

 Firma contabilitate

Suntem consilierii dumneavoastra respectand normele contabile

Profesionistii contabili din cadrul firmei noastre au datoria de a executa cu grija si abilitate instructiunile clientului in masura in care se respecta legalitatea. Recomandarile facute clientilor nostri de catre echipa de contabili a firmei noastre se fac auzite si intelese si au intotdeauna un cuvant de spus in aplicarea normelor contabile.

Suntem intotdeauna solicitati cu privire la punctul nostru de vedere atat in ceea ce privesc normele contabile cat si norme juridice, aproape nici un colaborator nu incheie de exemplu un contract economic daca nu il prezinta mai intai departamentului nostru asteptand recomandarea sau sugestiile oferite de reprezentantii firmei noastre de contabilitate

 

Avem grija de imaginea firmei dumneavoastra

Contabilii firmei noastre de contabilitate sunt constienti ca informatiile oferite clientilor nostri trebuie sa reprezinte cartea de vizita a firmei respective si ca informatiile respective sunt rezultatul muncii lor care trebuie sa se situeze la inalt nivel profesional. La construirea imaginii firmei pentru care tinem evidenta contabila participa atat fiecare contabil repartizat cat si intregul colectiv de contabili si nu in ultimul rand managerul firmei de contabilitate,toti in calitate de persoane responsabile.

Deviza firmei noastre de contabilitate este perfectionarea continua, tendinta de a fi mereu la curent si de a pune in practica noile reglementari contabile. Acest lucru se realizeaza in cadrul firmei noastre de contabilitate intrucat trebuie sa facem fata provocarilor profesiei,trebuie sa ne punem in slujba clientilor nostri , numai asa putem rezista competitiei de pe piata si numai asa ne pastram respectul de sine.