• Contabilitate

  Suntem  asigurarea cea mai potrivita pentru banii dumneavoastra !

  Evita amenda si impozitele inutile !

  Societatea  nostra este asigurata profesional la Allianz-Tiriac Asigurari SA!

 • Expertiza

  Atestate:
  CECCAR autorizatie nr.10805/1996
  CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI autorizatie nr.3982/06.05.2008
  CAMERA AUDITORILOR FINANCIARI autorizatie nr.1971/2008
 • Audit

  Un audit financiar, sau o declaratie financiara reprezinta analiza tranzactiilor financiare ale unei companii, sau orice alta entitate legala (inclusiv guvernul) , avand ca rezultat publicarea unei opinii independente in legatura cu relevanta, acuratetea, corectitudinea actelor prezentate.

  ...

Lider Contexpert, expert contabil autorizat din 1996

Firma de contabilitate Lider Contexpert srl este condusa de persoana calificata ce detine calitatea de expert contabil in persoana d-nei Mateescu Iuliana. Obtinerea calitatii de expert contabil in anul 1996 nu a fost suficienta pentru a tine pasul cu evolutia profesiei contabile.

Functia de manager al unei firme de contabilitate, responsabilitatile si raspunderile ce decurg din exercitarea acestora au determinat ca formarea profesionala continua a specialistilor nostri contabili, sa fie un factor autoimpus. Expertul contabil al firmei noastre de contabilitate constientizeaza importanta pregatirii profesionale atat pentru sine cat si pentru fiecare persoana ce formeaza echipa de profesionisti contabili ai firmei de pe care o administreaza, aceasta pregatire profesionala continua punandu-si amprenta atat asupra relatiilor de serviciu cu clientii nostri cat si cu autoritatile de stat.

Expertul contabil al firmei noastre nu este un contabil care inregistreaza tranzactiile clientului ci este un specialist care produce informatii contabile. Specialistii nostri se perfectioneaza mereu, sunt la curent cu noile reglementari contabile si au in intentie obtinerea aprecierii clientilor pentru calitatea serviciilor financiar-contabile oferite acestora.

Servicii complete si de calitate pentru clientii nostri

Clientii nostri, agenti economici din diverse domenii de activitate constientizeaza faptul ca aceasta colaborare incheiata cu firma noastra de contabilitate,  are un rol important in desfasurarea activitatii lor, intrucat beneficiaza de informatii contabile corecte si la timp. Clientii nostri acorda importanta cuvenita si apreciaza munca expertului contabil. Aceasta apreciere este rezultatul efortului muncii depuse de-a lungul timpului.


In exercitarea profesiei, expertul contabil, actioneaza intotdeauna cu profesionalism din respect fata de sine si de profesia sa, din respect fata de toti colaboratorii pe de o parte cat si datorita faptului pe de alta parte ca in ultimii ani concurenta in domeniu a crescut vertiginos, si nu si-a permis sa nu tina pasul cu toate schimbarile in materie.

expert contabil in timp real

Perfectionarea profesionala continua ne garanteaza servicii de calitate oferite

Calculele expertului contabil trebuie sa reflecte adevarul economic. Nici un client nu va fi multumit daca rezultatele activitatii lui sunt denaturate de lucrarile expertului contabil care s-a oprit la nivelul unei pregatiri universitare lasand la o partre perfectionarea profesionala continua.

In prezent, pentru pregatirea profesionala exista o baza de date foarte diversificata sub diverse forme ca suporturi de cursuri de specialitate, materiale didactice, carti, programe sau reviste de specialitate care sa il ajute in exercitarea profesiei.

Expertul contabil al firmei noastre de contabilitate respecta regulile si uzantele care reglementeaza raporturile cu clientul respectiv este o persoana sincera si corecta in execrcitarea lucrarilor, isi pastreaza obiectivitatea si independenta fata de client ,respecta caracterul confidential al informatiilor obtinute.

 

expert contabil - principii

Ne preocupam de cresterea calitatii serviciilor ofertite

Ne-am preocupat si ne preocupam continuu pentru cresterea calitatii lucrarilor noastre financiar - contabile. Nu in ultimul rand, intentionam sa ne manifestam pe o piata unde se confrunta cerearea si oferta de informatii contabile, unde trebuie sa stim sa castigam si sa facem profit ca in orice domeniu, sa ne vindem serviciile pentru care am muncit sa le aducem la cel putin nivelul concurentei de pe piata - si toate acestea in conditii de respectare a eticii profesionale!

Expertul contabil al firmei de contabilitate LIDER CONTEXPERT SRL iubeste profesia de contabil pe care o practica cu daruire si doreste ca imaginea acestei profesii sa nu se afle in suferinta. Expertul contabil se straduieste sa transmita clientilor sai din tainele acestei profesii, profesie in care cifrele vorbesc mai mult decat cuvintele si nimeni nu a dat gres in afaceri daca a socotit prea mult. Expertul contabil pune mare pret pe informare, comunicare cu clientul, pe respectarea reciproca a valorilor cum ar fi prudenta, ordinea si rigoarea actelor si faptelor realizate.

 

Oferta de servicii expert contabil

Oferta de servicii

Accesati oferta de preturi de servicii contabilitate.